Sakit Kepala

Saya nak tnya boleh ke kalau sakit kepala letak minyak cap kapak/ pelekat neobun? Sbb hri tu pergi klinik sbb migrain 2 hari lebih, xtahan sgt.. Doktor kata xleh makan ubat.. Bahaya untuk kandungan.. Pastu beliau juga kata pakai minyak cap kapak, pakai neobun kat kepala pun xdigalakkan. Cam mn ye? Kena biar gitu je ke sampai ilang?

1 Balas

Haish, sila ke klinik KK sekarang. Bagitahu sakit kepala melampau. Tu salah satu tanda darah tinggi. Bahaya utk ibu dan anak.