pengalaman

Saya Nak tanye...ade tak ibu2 mama2 mammy2 dekat sini Ada pengalaman bleeding? Pasto doktor cakap baby takde Pape...Rahim Luka sikit...Pasto bile kencing kt underwear takde Pon darah...tapi bile cuci ade...darah tu macam keputihan tapi warna Merah...apa yang ibu2 buat?

1 Balas

Maaf puan sy tak ada pengalaman, mungkin puan boleh rujuk second opinion, cari klinik lain, atau was was boleh terus ke hospital untuk dapat pandangan yg lebih arif