Darah tepi kantung baby

Saya nak tanya,saya pergi scan tiba2 ada darah beku di tepi kantung baby…kemudia dia ada ckp lama2 akan hilang…dia ada ckp penyebabnya pernah angkat berat…tapi ada org ckp juga sbb bersama…ada yang pernah alami situasi seperti saya?

1 Balas

Allahu.. nmpk discan ye mommy darah beku tu? Saye plk naik risau… saye dah scan haritu okay saja tpi lepas tu ade xtau la sbb kite ni kdg2 sibuk uruskan rumah smpi tk prasan terangkat bnda berat dan buat benda melebihi had.. mcm saya mmg masak kt rumah utk suami.. kdg2 berdiri lama di dapur buat itu ini padahal doc dah pesan kurgkan waktu berdiri di dpur 😌 ikut kan hati mmg nak bergolek je atas katil tpi tu la.. xde maid