Period delay seminggu

Saya nak tanya.. sy da delay period seminggu tapi bila cek upt satu line saja.. mcm2 brand cuba.. tapi simptom mcm ada.. kerap lapa, breast bdenyut, ada sootting, pening n mual, cuma xde muntah je.. Kena tgu seminggu lagi or tggu akhir bulan ye? Saya risau sbb pernah gugur tahun lpas.. jadi, agak risau sbnrnya.. n jadi stress bila cek satu line tp tanda2 tu ada.. xpernah lagi period xdtg 🥲 #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

simptom period similar to pregnancy. just monitor sahaja dlu, kdg hormon problem boleh jadi.

1y ago

sbb still 1 line, Dr akn aggp awak x pregnant n x kan bg awak ubt kuat rahim.. ape yg bley awak buat skg, mkn folic acid je & jgn wat keje berat2.. kte pun x sure memg btol preggy or hormon.. just jge diri je la..