Hai ? Semua

Saya nak tanya siapa ada situation macam saya anak luar nikah , umur 18 . Chat saya boleh ws . Saya buntu sangat skrng ni 01128212278

2 Balas

Confuse, saudari anak luar nikah atau ada anak luar nikah? If saudari anak luar nikah, waris dan nasab saudari hanya sebelah ibu. Kalau nak cari wali, boleh adukan di pejabat agama. Kalau saudari aedang mengandung/bersalin anak luar nikah.. Boleh rujuk kepada rumah Raudhatul Sakinah dan proses apa yang perlu dilalui.. Kalau ada sokongan keluarga lebih baik tapi jangan tempuh sorang2 ya.

sama mcm sy sy dh nk masuk 7 bulan insyallah tak lama lagi sy masuk baitul ehsan