Ingin tahu sbb keliru

Saya nak tanya sbb keliru.. kalau clearblue ni.. boleh dipercayai atau tidak ye.. atau tu hanya line x betul.. masa saya buat, nampak samar sgt².. kalau tgk dgn mata kasar mmg x nampak lansung.. tapi lepas 10 - 15 minit.. line jadi mcm ni.. saya takot nk percaya sbb awal sgt check.. period lagi 2 minggu, lambat lagi.. opk lak mcm pekat tapi belum sampai tarikh ovulation lagi.. tarikh ovulation lagi 3 hari.. atau ni hanya hormon??

Ingin tahu sbb keliru
10 Balas

I think u're pregnant.sbb sy pun mcm awk dlu.lps period dah brsih,3 Hari lpstu Ada Ada drh fresh wrna pink mcmtu.tp I'm sure that time tu bkn darah period sbb sy xprnah mcmtu.cramp2 perut dlm 5mnit lpstu kuar darah pink mcmtu setompok.tu je.then next month nya, I check opk saje2 la sbb nk abiskan byk lg stok opk kn,eh opk pekat sgt pstif pdhl that time I dah late 4days period,then I check upt.omg it's positive.😯then I check lg upt lain still pstif.bru I ingt I da late 4days period.im shaking,then cpt2 g wtson I beli clear blue yg ni la,and it's positive.terang sgt.alhamdulillah.,😊😊😊😊after I da pasrah n redha,Allah bg juga.😊😊eh sorry tercerita pnjg🤣🤣so I think u pregnant.tp u cek awl sgt.u tggu lg 2 mggu or lps late period,msti pekat.in shaa Allah.buat Masa ni just jge dri,jge pmknan ok.good luck!😊

2y ago

Suh hsbd beli dib n tell...

Clearblue ni agak accurate. Kalau tak pregnant memang takde line langsung. Takpun kalau sis ragu2 nanti 2-3 hari sis try check lagi 😊

2y ago

ye ke sis.. Alhamdulillah.. terima kasih sbb terangkn kat saya.. 🥰

cuba lps seminggu lewat period kalau mmg rezeki pregnant line akn jd mkin terang.beli yg dip and tell pon ok sis

2y ago

sma2😁

clearblue antara brand yg agak accurate .. saya check pregnancy pun guna clearblue jenis ni dan jenis digital ..

2y ago

semalam check x ad line.. hari ni guna first urine naik samar² sgt.. xnmpak sgt kalau tgk.. saya biarkan dlm toilet.. bile masuk toilet balik dlm 15 minit mcm tu nk g kutip buang tetibe line tu nampak pekat sikit..

pregnant..kira positive dah tu klu tgk dr pregnant test.. congratulations

2y ago

tq sis.. insya Allah.. nnti saya repeat test lagi 3 hari.. 🥰

ᴄᴜʙᴀ ʟɢɪ ʟᴘs ᴘᴇʀɪᴏᴅ ʟᴍʙᴛ sɪs

2y ago

okay sis.. tq

pregnant. klu samar2 tu maknanyer x sampai 2 minggu

2y ago

line tu naik after 10-15 minit.. masih valid ke kalau clear blue?

pregnant

2y ago

nampak tu. awl lagi ni. xpe. boleh tunggu dlm 4 hari nk nampk samar tu pekat sikit.

last period bila sis

2y ago

last period 8/9.. after period 7 hari stop, selang sehari 7/9- 8/9 turun darah setitik dua warna gelap.. dah 5 hari demam on off, sakit kepala, sakit pinggang sekejap²..

tahniahhhhh hehe

2y ago

tq sis