tentang pregNant

saya nak tanya saya sakit sangat bahagian pinggang sampai tulang bontot tu kenapa ye kandungan otw nak masuk 5bln....pregnant sblm ni tak ada sakit macam ni...ke sebab pregnant jarak rapat..sebab anak sy yang second 7m...

1 Balas

Sme la sy pn sakit gak tulang pungung.. bile baring nk pusing ssah.. rse cm da jdi org tua yg tulang xkuat.. mgkin sbb jarak ank first n scond ni dkt kot.. dalaman kyte xpulih btoi lg... calcium kt tulang xsmpat nk kumpul bnyk2

5y ago

Lps brsalin nty kot bru hilang.. mkin bsar ank mkin trase sakit ny..skrg xly jln bnyk.. smpai rmh msti segala sakit dtg.. cm org sarat