Saya nak tanya

Saya nak tanya, saya cek UPT positive dan tadi dah pergi buat TVS scan tapi masih tak nampak kantung. Dan tadi juga ada bleeding, doc suruh saya buat UPT lagi sekali dan saya dh buat. UPT positive tp samar je line tu, normal ke macam tu ye? Adakah darah tu dah dikira period ke macam mana? Saya first time ni, tq 🙏🏻

1 Balas

tak nampak kantung mungkin sebab masih awal lagi dalam 4-5 week. biasanya scan nampak kantung 8w ke atas. spotting awal pregnancy ada yang normal, ada yang tak normal. spotting normal sebab ada berlakunya implantation. papepun, jumpa doktor dulu, doktor je yang boleh advise next step.