Spotting tp upt negative

Saya nak tanya, saya ada spotting dah dua hari, tp bila check upt negative,ke masih terlalu awal cek upt sebab kalau ikutkan saya lagi 11 hari baru next period? Maaf ye saya Tanya je sebab baru first tome#firstmom #ingintahu #firstbaby

7 Balas

Kalau spotting atau bleeding lebih 24 jam tu dah di kira period sis ? kalau implantation bleeding dia spotting sikit dan sekejap je

1y ago

haah dia keluar kat panties je mcm setompok kecik,tp takpe la mungkin hormon juga kut