Spotting tp upt negative

Saya nak tanya, saya ada spotting dah dua hari, tp bila check upt negative,ke masih terlalu awal cek upt sebab kalau ikutkan saya lagi 11 hari baru next period? Maaf ye saya Tanya je sebab baru first tome#firstmom #ingintahu #firstbaby

7 Balas

mcm sy jugak period sepatutnya 4hari lagi tapi Tiba2 sy da keluar period.. maksdnya sy period awal Dr tarikh sepatutnya..tapi darah xbnyk just ckit² je...kdg² hormone Kita ni boleh berubah²...

period awak jenis regular x? kalau jenis regular seawal 7hari sebelom period boleh je detect +ve pregnancy. nnt cuba pakai brand yg high sensitivity pula☺️

12mo ago

nanti boleh cuba check lagi☺️

Kalau spotting atau bleeding lebih 24 jam tu dah di kira period sis 😊 kalau implantation bleeding dia spotting sikit dan sekejap je

12mo ago

haah dia keluar kat panties je mcm setompok kecik,tp takpe la mungkin hormon juga kut

tggu next period, klu x period jgak repeat upt lg..

mcm awal jugak. mungkin period tu

12mo ago

Waktu subur 2 hari lepas tu track pakai apps atau buat opk ye sis?

maybe period

period kot