kerap batuk ,tekak gatal

saya nak tanya saya 19week kalau kerap batuk ada apa apa effect baby tak🥹

2 Balas

Saya dri tri 1 sampai masuk tri 2 ni batuk on off and paling lama 2 minggu lebih batuk…pergi cek kk suruh saya minum air banyak..still x hilang…pastu suru husb beli satu minyak cengkih ni…sapu kat dada..kat blakang…alhamdullilah kahak kluar banyak..gatal tekak pun dh hilang..tp kalau pergi kk bagitau batuk x hialng2..mungkin diorng akan buat ujian kahak nak tengok ada kuman tak di paru2…sbb kita preg x boleh scan…tq😊

4mo ago

Sorry maksud saya kita x boleh xray😅

mintak ubat yg bersesuaian pd doktor