Buka buku pink anak kedua

Saya nak tanya, procedure buka buku pink anak kedua sama ke dengan yang pertama? Suami perlu ada sekali? Dokumen apa perlu bawa? Klinik swasta boleh buka buku pink tak? Ingat nak ke klinik swasta buka buku pink.Next check up baru pergi klinik kerajaan. #secondbaby

2 Balas

suami xperlu ada sekali.Kena bawak buku pink anak pertama tuu aje.Then bawak ic dengan suratnikah..tuu aje..Kalau nak bukak bukupink dekat swasta pun bolee tapi kena tanya klinik swasta tuulaa macamana prosedur sebab klinik swasta punya prosedur xsama macam gov