Ibu hamil 6minggu boleh ambil vaksin?

Saya nak tanya pada mommies sekalian, kalau pregnant 6minggu boleh ambil vaksin tak? Sebab saya nak kena vaksin this week bah, tapi saya pu boleh jumpa doktor minta nasihat. Manalah tahu ada mommies yang mengalami benda sama 😅#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

Ibu hamil 6minggu boleh ambil vaksin?
1 Balas

Vaksin pfizer saja yg boleh utk pregnant mommies, itu pun 14 weeks - 33 weeks. Kalau AstraZeneca, kena bagitau tgh pregnant, nanti they will reschedule the slot

3y ago

Terima kasih respon sis, dan bagi pdpat 😅