Ibu yang ada pengalaman czer

Saya nak tanya pada ibu yg berpengalaman czer. Nanti doktor akan tanya nak bius satu badan ataupun setengah badan kan. Mana lagi okay ya? Lepas tu cucuk cair darah yang mana elok, dia ada dua jenis kan. Bantulah saya yg tak tahu mana lagi terbaik. 😢 #firstmom #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Semua yg czer normally bius half body saja. Melainkan bila dh bius half body tp ubt xjalan, baru bius full tp sgt jarang berlaku. Cucuk cair darah tu bgantung pd hsptl bg yg mana 1. Either dtg klinik cucuk or u cucuk sndri.

Mmng semua ibu2 bersalin ceazer bius separuh badan sis kecuali kalau sda bius tp ibu masih rasa sakit,bru la full bius,