Harga ujian kesuburan

Hi saya nak tanya, normally range price untuk ujian kesuburan berapa ye?

5 Balas

ujian kesuburan dgn klinik swasta bergantung dgn apa yg u nk check.. tapi ada sesetengah klinik ada promosi tuk test sperm, hsg, & sbgnya..

sis maksudkan ujian kesuburan di klinik swasta ke atau ujian kesuburan yang jenis strip tu ya?

2y ago

Dekat klinik swasta sis

kalau kat shoppe murah je , klau nk pi klinik tak sure pulak

maaf tak pasti