Sakit kangkang/peha kiri

Saya nak tanya, normal ke rasa sakit macam urat tegang kat area kangkang belah kiri sampai ke peha? Kalau baring mengiring semakin sakit. Kandungan skarang 32 weeks

5 Balas

sama sy pun tgh alami lagi2 pula kt miss v tu rasa sakit mcm tekanan mungkin bby dh turun sbb perasan jgk perut dh kebawah sikit

yer sama...saya pon tngah sakit bahagian tu..seksa nye rasa kan..nak bangun duduk..nak jln lagi la dah mcm penguin hahhah

2mo ago

Haha. Nak baring pon susah

sama . sye pun tgh alami . nak tdo ke nk bgun ke , semua terseksa . anak sulung x terok cmni pun 😂😂

2mo ago

yap . kdg ok kdg sakit RSe mcm nk tecabot .

normal...sya tgh alaminya skrg😁

ye