Keputihan semasa hamil

Saya nak tanya normal ke keputihan byk semasa pregnant? Saya baru 5weeks lbh jee. #ingintahu

2 Balas

kalau banyak ada rasa gatal,burning,berbau n colour hijau n kuning kena g buat test takut ada gbs bhya boleh effect baby..klau kputihan biasa nurse ckp normal sbb hormon.

2y ago

Saya keputihan biasa je dan xberbau pun , cuma rasa lbh banyak drpd sblm pregnant ni

mungkin ada infection,. Cuba buka pink book dan buat termujanji klinik kesihatan .