Early Pragnancy

Saya nak Tanya normal ke Kalau tak de morning sickness atau muntah2 pada 5weeks pregnant. Simtom yg Ada adalah breast tenderness and body tired.

2 Balas

Normal jgn minta ya alahan ni. Saya mcm ni la risau tak dpt alahan exactly 5week. Masuk 5week3day camtu mual loya nonstop, makan tak selera, badan penat sangat2. Nak tido malam hadap loya dulu sampai la terlelap sendiri. Menyesal la asyik bertanya knp tak dpt alahan.

1mo ago

Saya scan tepat 5week nampak kantung. Sekarang dh 6w3day taktau dah ada janin ke tak sbb minggu 7-8 baru next appointment 😊

Normal

1mo ago

Thanks ya.. risau je ni