perut cramp

hi , saya nak tanya normal ke kalau mengandung baru sebulan lebih perut cramp2 dgn pinggang sakit , sampai bila yea akan rasa ni?? #pregnancy #1stimemom #firstbaby

2 Balas

pg scan tgok baby ok x? klau ok its normal sbb rahim nk membesar, mcm sy dlu kerap sgt cramp tnya org sekeliling depa ckap normal, tp xpg bt rawatan lnjut pun smpai la usia kandungan 10w bt buku kt kkia scan baby xde heartbeat, repeat scan pun sama jugak tetap xde heartbeat jd doc ckap selama yg sy dok rsa cramp tu dia dh bg hint yg baby xhidup cuma membesar je tp jantung xde so kandungan xmnjadi

3y ago

Klu blum tarikh period lg cmna sis.. Cramp sepanjang hari sakit betul..

normal sis