5bulan 4hati

Saya nak tanya , normal ke kalau baby 5 bulan 4 hari kurang tidur, mngantuk tapi tknk tdr. Kalau tdr pn tk smpai stgh jam bgn balik #jgnkecamhnyabertnya

1 Balas

normal rsnya..sebab dorg dh start nk belajar macam2... tu yang kurang tido...stiap bby perkembangannya brbeza puan.. in shaa Allah tiada apa2 tu...ianya normal..bg sy la..dr pnglmn yg lalu..sbb ank pada ketika itu bz nk buat mcm2 aktiviti..sbb tu kurang tido..bila dh penat sgt br dia tido