1st time pregnant dah 6 weeks

Saya nak tanya normal ke kalau 6 week pregnant kita cirit birit sebab saya dari semalam berulang ke tandas. Pagi ni pon dah 2 Kali cirit birit. Sampai tak tahu nak makan apa dah. Nak pergi check tapi saya takut kalau dapat berita yang tak di jangka??

1 Balas

Saya pernah tanya doktor dia cakap kalau cirit birit sebab salah makan. Sekarang dah okay, cuma sampai sekarang saya tak tahu benda apa yang saya dah salah makan. 😅

4y ago

Maybe la kot. Cirit birit okay je takde effect dekat baby, kena jaga pemakanan je. 😊