Baby 1 bulan jarang menangis.

Hi, saya nak tanya normal ke baby 1 bulan jarang sangat sangat menangis. Kadang sehari pun memang susah nak dengar dia menangis, cuma “ek ek” macam tu saje. Please help 😭 saya first time mom. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

16 Balas

untung ank jrang nangis .ank sy dh cm sawan tangis..smpai 8bln nangis wktu mlm..stress

normal sis.. klu baby kembong yg slalunye nanges kuat2 tu.. nie klu anak sye la..

normal haha anak saya pun sama. skrg dah 7 bulan menjerit je kerja dia 😂

bagus la too kalau kurang nangis behave je ...hati ibu pn senang

Normal 🤭 nnt sis ready ye dia dh pandai nangis loud speaker

tgu lepas hari sis... 🤭🤭