Spotting warna coklat

Hi saya nak tanya moms semua, sy skrg 15weeks . Normal ke ada spotty wrna coklat kering mcm tu tp sikit jela . Harini bru first jdi mcmni. Sblum ni xpernah . And saya takde sakit perut atau apa2 . Saya first time ni

2 Balas

Any spotting/bleeding during pregnancy is not normal ya. Tak kira kuantitinya sikit atau banyak tetap perlu dapatkan pemeriksaan lanjut daripada doktor. Pergi klinik atau hospital ya.

10mo ago

Alhamdulillah, semoga dipermudahkan urusan🌹

Pegi hospital sis, sis takde sakit perut atau apa2 tpi tak tau baby kat dlm perut tu. spotting during pregnancy ni tak normal lgi pn awak dh 15w.

10mo ago

Kena pergi jumpa doctor sis.. saya masa mula2 scan dulu, doctor dah pesan awal2, walaupun spotting sikit kena jumpa doctor.. maybe kandungan x kuat, nanti doctor bagi ubat utk kuatkan kandungan.. mcm tu la…