DARAH TINGGI SEBELOM PEREGNANT AND NOW PREGNANT

Saya nak tanya , mmg yang ada darah tinggi ni semestinya urine ada protien ke ? Ke ada je yang normal ?

3 Balas

Tak semestinya. Protein dlm urine ni jika faktor luar adalah pemakanan. So, tengok balik apa yg kita makan.

5mo ago

aamiin ya Mujib 🌸🌸

saya ada drh tinggi masa pregnant tp urine okay .. xda protein @ kotor. .

5mo ago

sy dh 2 thun ni refer pakar adalah byk hal.. tp tiada bkaitan dgn darah tinggi semua. bkaitan hal kandungan shj.. darah tinggi sya sudah okay .. smlm doctor srh stop ubat. sbb air kncing darah smua okay..

sama saya sis . skrg kat ward . smlm bleeding sis