39week 1day

hi saya nak tanya malam tadi perut saya sakit macam angin sendawa banyak kali, dari pkul 3 sejam sekalk terbangun nak buang air besar tak boleh, ada la dalam dua kali cirit birit tapi sikit je , penat dah nak ke toilet , tapi perut tak mengeras, normal ke apa ye 😣#firstmom

1 Balas

tanda tanda nak bersalin dah tu, saya dulu cirit birit sampai tak selera makan, pergi hospital kena masuk air + induce sbb dah nak sampai due, kalau contraction kerap baru pergi hospital , check pergerakan baby