1st baby pregnant

Hi, saya nak tanya macam mana kita nak tahu kandungan okay ke tak ye? Sebab ni 1st baby. Scan baby 4w. Tak nampak. Takot doc cakap luar rahim. #pleasehelp #bantusharing #jangandibully

1 Balas

Tunggu repeat scan lg 2-3 minggu. Selagi tak ada sakit perut teruk, tak turun darah, insyaAllah boleh fikir kandungan sihat je tu.

3y ago

Awakkkkk. Thankyou tau. Saya takde turun darah. ‎اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ, doakan saya ye. 😘😘😘