Bedung anak

Hi saya nak tanya macam mana cara nak berhentikan anak daripada bedung. Anak saya dah 7 bulan 8 hari tapi masih nak tido bedung, kalau dia tido saya cuba bukak bedung lepastu dia mesti terjaga. Kalau tak bedung dia pusing sana sini macam susah nak tido. Dan satu lagi saya nak tahu berbedung ni punca perkembangan anak jadi lambat ke #firstmom #ingintahu #pleasehelp

8 Balas

ank sy dkt 8bln gk..try buh bear ats bdn dy bg tgn dy kms..

2y ago

bantal kcik pn ok...jgn berat dan bsr..nty lemas plk..bear letak atas tgn dy dlm doi..dy rsa padat ..sy tnya misi.misi ajar buat cmtu..