Bedung anak

Hi saya nak tanya macam mana cara nak berhentikan anak daripada bedung. Anak saya dah 7 bulan 8 hari tapi masih nak tido bedung, kalau dia tido saya cuba bukak bedung lepastu dia mesti terjaga. Kalau tak bedung dia pusing sana sini macam susah nak tido. Dan satu lagi saya nak tahu berbedung ni punca perkembangan anak jadi lambat ke #firstmom #ingintahu #pleasehelp

8 Balas

Anak sy pun dh nk msuk 4 bulan msih nk tidur brbedung . Klu x bedung x nak tidur . Tngok prkembangan dia pn mcm lmbt sikit . Ni pn msih x boleh mengiring lg .

2y ago

itu laaa, ni pun ade anak kawan tu lagi muda dari anak saya dah boleh merangkak, tapi tu laaa perkembangan anak2 ni kan tak sama, ada yang terus boleh duduk haa camtu, tapi risau jugak laa kita sebagai ibu kann