klinik

Saya nak tanya klinik kerajaan yang paling dekat dengan subang jaya kat mana? Sebab saya baru menetap di subang jaya . Dan berapa bulan baru kena buat buku pink?

1 Balas

Puan, jika baru menetap dimana-mana. Puan boleh bertanya jiran tetangga klinik terdekat, pergi mana-mana klinik kesihatan ibu anak untuk semakan alamat puan yang terkini. nanti mereka akan bg tau klinik mana yang menjaga kawasan rumah puan. sebab lepas bersalin, nurse akan visit untuk cek inu dan anak. untuk buka buku pink, bila dah sah hamil melalui ujian UPT dah boleh dah daftar. mudah utk nurse pantau keadaan puan dan baby.