mengandung

Saya nak tanya, kenapa walau dah bersama dgn suami tapi susah nak mengandung ye ? Tu tanda kita ada masalah ke?

73 Balas

P cek kduanya dlu sis. If xd masalah,mungkin belun rezeki sis . Moga stu hri nnti ada rezeki sis n suami

Belum ade rzeki lagi tu dear..xpe cube lagi dear.smoga dpermudahkn urusan

Mungkin belum smpai masanya lg . Brdoa lah . Minta dgn yg atas . Think positif mommy

Bsama pda waktu subur... Da rezeki tak kemana sis... Smoga dpt baby scepatnya

Prcaya pada rezeki Allah sis. Dia akn bg pada waktu yg terbaik.☺

Belum ad rezeki sis. Insya Allah, bykkan bersabar. Semoga dimurahkan rezeki.

Kalau lepas 6bulan mncuba blum lekat terus jumpa doc utk check masalah..

Angap shje blum ad rzki. . .sy tgu 1thun 10 bln bru allah bg. . .

Kena cek dgn pakar sis. Jangan consume produk sembarangan k.

Selepas selesai bersama sis jangan basuh dulu