buku pink di klinik kesihatan

saya nak tanya kenapa saya dah 2 kali chekup kat kk tapi still x dapat buku pink lagi ya? dan next appointment ni dah kena minum air gula! ada sesiapa pernah alami macam saya?

4 Balas

Tak tanye nurse ke mase dah hbis checkup tu? Pelik kes awk ni sis. Kan ade 2 buku. Satu utk kita satu utk dorang pegang. Buku pink tu teramat lah penting , g mana2 pun kena bawak kot lah jadi ape2..

1y ago

tanya dah cuma nurse cakap nnti next appointment kita bagi buku n second chekup pon sama jgk mcm tu dan ni next minum air gula ni sy tny balik