Alahan mengandung

saya nak tanya kebiasaan alahan ibu mengandung berapa bulan saya alahan muntah xpa lagi masalah muka naik biji banyak kawasan dahi rahang n pipi gatal plak tu sekarang dah nak masuk 10 minggu #ingintahu#anakkedua#ingintahu

2 Balas

sy pon sama... nak biji2.. bila picit mcm nanah ? sy beli bedak sejuk daun semambu tu.. alhamdulillah tempek mlm2 kecut dh..

1y ago

sama laa sis saya dok tempek bedak sejuk ja

Boleh consult doc kot2 sbnrnya awak ada allergic apa2 atau baru develop allergy

1y ago

ya jerawat kck2 sekarag cuci muka jala