Selamat malam

Hi, saya nak tanya kat sini ada ke yang buah dada dia sakit sangat pada trimester 3? Rasa macam mencucuk² hmmmm

1 Balas

saya rasa sakit plus rasa gatal2 pada area puting lately ni. so decided guna pump untuk massage . keluar cecair . lega sikit kalau dok lagi gatal². sakit tu tetap tak berkurang

2y ago

saya pump je sebabnya saya dah 37w , ada Google jugak kalau pump boleh sebabkan baby pramatang kalau belum masa dia . saya buat mode massage je sebab mak saya kata nanti masa hari dah bersalin, susu tak keluar lagi, sakit dan seksa sikit sebabnya nak kena paksa susu keluar untuk menyusu . tapi mak saya pesan untuk urut cara urut bengkak susu lah bukan guna breast pump