Dada rasa mencucuk

Salam mommies. Normal ke ya rasa sakit dada mencucuk2 sampai ke belakang sakit dia. Sy 26w sekarang.. bukan pedih ulu hati rasanya..

4 Balas

saya pernah kena mcmtu g kecemasan cek xde apa , mungkin sbb buat kerja berat msetu & tidur mmg kne tinggikan bantal bnyk bru ok , kalau x mmg kena mcmtu ,

Better bgtau doc klu checkup sis sbb rasanya x normal klu ada rasa mencucuk..

Saya skrg 30 weeks pon rasa mcm tu. Nak tdo susah. Nk tarik nadas pon susah

saya pun ada rasa begitu