Upt +ve atau -ve

Saya nak tanya kalau upt tunjuk mcm ni +ve ke ye? Sebab nampak samar. bila scan doktor kata -ve (rahim kosong). Plus mmg ada keluar darah. Atau ini tanda nak period ya. saya period x teratur .. minta pandangan semua. Thanks 😅

Upt +ve atau -ve
19 Balas

Awal lg ni sis. Sbb tu samar n scan tak nampak pape lg. Try lg lepas 2minggu. InsyaAllah ada rezeki awak tu

bila dah scan n dokter kata kosong, its mean -ve. Sy pernah kne. dokter ckp tu upt error😄

Sis da delay period berapa hari? Upt tu mmg mcm +😅

pakai clear blue sis. utk kepastian

kalau saya ni +ve..

Sama JD MCM adk sy

cek lg sekali.

Negatif.

gandung