38 minggu 3 haria

Hi .. saya nak tanya kalau sakit kerap 5minit tu nk bersalin ke ? .. tapi tak ada keluar darah ngan air ketumban lagi .. #firstbaby

3 Balas

Macam saya dulu kena contraction tapi tak turun tanda. Pergi check tengok dah 3cm. Lepastu contraction hilang sebab belum pecah ketuban kan. Tapi after 1w saya tetiba demam menggigil, pergi hospital kena emergency czer. Jadi kalau makin kerap contraction tu, better awak pergi je hospital untuk check bukaan

sakit bahagian bawah ..

makin lama makin sakit tak?

3y ago

kalau nak kepastian,pergi je hospital