Susu anmum

Saya nak tanya kalau minum susu anmum dihujung hujung ni baby still bleh membesar ke?Sye skrng 32w baru skrng try susu anmum sblom ni mnum susu fernleaf je,sebab masa prgnant anak no 2 saya tk sesuai minum anmum,lepas minum je berak berak,jadi no 3 ni saja la try tapi flavour coklat alhamdulillah ok pulak minum,tapi tulah risau jugak baby boleh over grow dlm perut and takut tak bleh bersalin normal

2 Balas

susu annum tak sesuai kalau dr tk suggest sbb tggi gula boleh kne gdm walaupun da hjung due ..kalau rse pemakanan da okey tak perlu pon susu ..sy pon jrg mnum susu ..tpi ank first dulu prnh saiz kcik 2 mggu then sy mnum susu hl kerap after 2week mmg baby da normal balik saiz ..

Orang kata susu tepung macam tu tinggi gula. Cuba tukar susu kambing