Naik feri

Saya nak tanya kalau isteri hamil naik feri kena ambil surat doktor juga ke?

1 Balas

Nak naik apa apa kenderaan rasa nya tak de maslaah , cuma atas risiko sendiri . Nak naik flight pun boleh je cuma selalu doc tak galakkan sebab kalau jadi apa apa dalam kapal terbang tak de pakar nak bantu

5y ago

Oh mcm tu... sebab isteri dah masuk 26 minggu takut jadi apa2 pula masuk travel nanti... terima kasih puan dah respon soalan sy...