nak tanya boleh kita travel jauh kalau kita pregnant sudah 30w ke atas

nak tanya boleh kita travel jauh kalau kita pregnant sudah 30w ke atas . nak balik kampung berpantang sekali dekat kampung nanti . tetapi tempat sy pakai feri ke kampung and ada tips utk kita travel masa pregnant ke ???

2 Balas

Kalau feri tu pernah la naik tapi makesure safety okay saya travel dari 1st trimester sampai 3th trimester alhamdulillah okay dari naik bas , kereta drive sendiri , feri , cuma saya tergelincir dalam feri tu je , pastikan bawa bantal , bawa kelengkapan ubat , buku pink , jajan tu penting 😁 kalau naik kapal terbang minta surat doktor ya 😊

9mo ago

okey tq bagithuu

perlu minta surat dari doctor awk

10mo ago

sy tnggu surat dri doktor baru sy balik kampung