Eczema

Saya nak tanya ibu2 yg ad pengalaman ttg ank ad eczema ni. Susu formula apa yg ibu2 beri ?? Sbb sya bgi ank minum dutch bby berak cntik je tpi ruam naik , lps tu sye tukar dupro tpi makin teruk ruam dia Sye ad buat search kata isomil okey so sye beli tpi pergi farmasi tiba2 dia kata karihome lagi better cm mna ni ??

1 Balas

karihome memang bgus puan .. blh cuba .. xpon susu yg mengandungi soya .. itu lbeh baik ..

4y ago

sama2😁