19 minggu 5 hari

Saya nak tanya ibu ibu semua , adakah normal 19 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ?

148 Balas

Kalau 1st baby mmng lmbat ..sy dlu anak pertama nak dekat 6 bln bru rasa..skg ank kedua 14w dah rasa

alhamdulillah dh rasa pergerakan dye tpi bila siang dye tdo mlm dye berjaga semoga baik2 je ank first

sy dr 13 minggu mmg ada rasa gerakan uda sy rasa apa lg skg ni da 19 minggu mmg kuat gerakn nya

saya pun sama.. dah 19w 4d blm rasa apa2..kndugn pertama so tak tau lg nak detect pgerakan baby

ade yg dpt rase awal pergerakan bb . ade yang lambat . saya 18w da dpt rase. alhamdulillah

saya waktu 16minggu rasa sudah tu PON tandangan halus...sekarang rasa sudah btol btol...☺️

sy dh rasa gerak..19week..kuat sgt... kemungkinan sy ni boy..yg sulong girl..xbyk gerak sgt...

Sy 19 week pun x rse..ni anak ketiga..perut pun msih nmpk kecik

normal sgt.... bergantung sebenarnya klu dpt rs tu bukan sll.... klu nak check kene p scan je

19 minggu 1, masha allah ada beza kit terasa gerakkan kdg ... kira 5 bulan kan sekarang ni??