MyKid Baby

Saya nak tanya. Hari tu husband saya buat sijil lahir anak kat JPN. Tapi belum dapat lagi mykid. Siapa tahu berapa lama proses untuk mykid siap? Sebab husband saya tak diberitahu bila boleh ambil mykid baby

9 Balas

Buat jpn mna? Lau kt tmpt sya setengah jam siap da mykid skali sijil lahir

4y ago

Saya buat di JPN UTC Kota Bharu. Oh yeke. Takpelah nanti saya minta husband saya call untuk tanya semula. Terima kasih ya