GDM ON DIET CONTROL

Saya nak tanya first pengalaman ,gdm on diet ni lepas beranak baby kene tahan ke ? Boleh share tak Pengalaman mommy yg lain

2 Balas

Tgok atas baby, sy gdm time mgandung, anak pertama sy lps bersalin dia hypo(tiada gula dlm badan) bby sy kena tahan ward 5ari.. tp mgdungkan ank no4 sy ade gdm tp ank lps bersalin xde mslh ape2, sy lahir jam 1am jam 10am tu doc dtg cek kata boleh balik..

rasa nye kene tahan kot . nursery nak buat chcek pd bby . takde masalah sehari je da blh keluar