darah lepas bersama

hi, saya nak tanya. dah dua kali lepas saya bersama dgn suami, ada darah bercampur air mani. boleh saya tahu apa puncanya? ada mommies kat sini yg berpengalaman mcm saya? #bantujawab #ingintahu

1 Balas

Memang ada wanita berdarah semasa bersama. Yg pasti jangan bersama semasa haid/ nifas. Rujuk info tentang kanser servis, kerap pendarahan semasa bersama juga, better buat paps smear. So, untuk pencegahan awal, buatlah paps smear.