Confused 🥲

Hi, saya nak tanya boleh tak kalau kita mkn buah anggur? Saya baru 6weeks pregnant. Stgh artical saya baca tak boleh makan. Saya bru mkn minggu lepas 🥲 #advicepls #firstbaby

1 Balas

Kalau awk rasa tk de apa jadi, insyaallah tk de apa.. Jgn stress2, doa bnyak2.. Tk semua org badan sama.. Saya mkn buah anggur masa 4weeks preg, alhamdulillah elok je smpai skrg nk masuk 30weeks.. Jgn terlalu fikir kesian baby kalau mummy dia stress🥰

3y ago

Thankyou so much 😘 first baby, tu yg takut hehe. Tq tau