Berpantang tapi minum susu

Saya nak tanya, boleh tak ibu yang sedang dalam pantang minum susu? Sebab gigi & tulang2 ni rasa sakit. Ingat nak minum susu. At least membantu sikit. Atau ambil vitamin kalsium je? By the way, saya fully breastfeed mom. #firstmom #pleasehelp #ingintahu

11 Balas

aah sy mmg minum susu ketika berpantang..utk tenaga,sumber calcium dan bnykkkn susu juga..kan bnyk kan susu ibu yg sedang menyusu

Saya pulak masa dlm pantang minum horlick, petua dari nurse.. Alhamdulillah susu pun meriah😊

You klu nak tau info2 kehamilan yg paling tepat follow FB Dr Imelda Balchin.

Boleh je minum susu. Saya minum setiap hari. Siap minum sejuk lg

boleh minum susu tapi jangan minum yg sejuk

Saya makan pil kalsium.

Boleh, tiada masalah.

No problem sis..

boleh minum..

bole je