Perangan kehamilan

Saya nak tanya berapa lama hormon kita nak stabil macam normal? sebabnya saya dah stop perancang nak dekat setahun . tapi kitaran haid masih tak okayy macam sebelum ni . ada sesiapa pengalaman macam saya?#pleasehelp

2 Balas

Saya ada pengalaman mcm sis. Lepas setahun lebih stop perancang, period still tak betul. So, saya gi jumpa doktor. Lepas dah cerita, doktor bg ubat yg sepatutnya. Saya nasihatkan sis jumpa n bincang dgn doktor.

makan jamu