Sendawakan bayi

Hi saya nak tanya bayi saya dah masuk sebulan 9 hari..Harini selepas sendawakan bayi saya dia kluarkan@macam muntahkan balik susu tu..normal ke?Adalah dalam 4kali tapi selang-selang..Contoh nya pkul 3 saya bagi susu then sendawakan bayi xde muntah..then pkul 6 saya bgi susu dan sendawakan tiba-tiba keluar susu balik@muntah?..lepastu pkul 9 bagi susu sendawa kan xde pulak dia muntah..dan begitu lah seterusnya..normal ke?Bayi xde menangis ke apa..mcm biasa..perut pun x kembung..#seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

4 Balas

baby saya pon mcm tu jugak... saya baca org kata baby terlebih minum susu.. sebab tu dia keluarkan balik susu tu walaupun dah sendawakan..

normal,klau bby jeluakaybe sbb terlebih susu,just mengerengkn je dy, supaya x tertelan semua susu yg dy muntahkn tu

Normal awak

normal