Sakit perut

Hi..saya nak tanya awal2 mengandung ni memang selalu sakit perut macam nak membuang ke?saya x sembelit or cirit birit..tp selalu sakit perut rasa nak membuang #advicepls

1 Balas

lebih kurang sy laa..ad je x kena kt bhgn perut dgn bawah perut..baring pn kadang rasa x kena..

3y ago

mcm tu pulak alahan awk kan...hmmm sabar je laa..janji baby sihat..sy hari2 makan brokoli,lepas tu selang2 makan bayam+carrot dgn sawi..tu je bole masuk...