susu formula rendah gula

saya nak tanya atau boleh suggestkan susu yang sesuai untuk ibu mengandung yang sesuai untuk pertumbuhan bayi dalam perut dan rendah gula?#firstbaby

2 Balas

Saya prefer susu kambing compare to susu lembu. Sbb saya dah cuba 3,4 brand susu lembu khas untuk ibu mengandung (request sample), wow kemain manis lagi. Meloya tekak walaupun saya pengembar susu 😪 Lg 1 risau takut tersangkut “diabetes” bila contain gula terlalu tinggi. So skrg saya minum susu kambing (WILDAN) mama premium. Rasa manis dia “light”.

Minum fresh milk spt hl/farm fresh. Yg ni xmanis berbanding susu ibu mengandung